top of page

Welkom bij Niji Yama’s FunBoksFit.

Al jaren lang staan onze ervaren lesgevers, onder leiding van Jessie Baldus, klaar om jou te ontvangen in de authentieke Niji Yama Dojo. Zij staan garant voor een complete workout voor lichaam en geest volgens de drie hoekstenen van FunBoksFit.

Fun

 

Bij ons is iedereen welkom, en hoort iedereen erbij. De basis van een goede workout is je goed voelen bij wat je doet, waar je het doet. Wij besteden evenveel aandacht aan de individuele ervaring als aan het groepsgevoel. Wij staan al vele jaren bekend om onze warme en vriendschappelijke sfeer voor, tijdens en na het sporten. Plezier aan het sporten bereik je optimaal wanneer je grenzen kan verleggen zonder jezelf te forceren. Wij helpen om op een ongedwongen manier sportief te groeien. Oefeningen die voor jou niet gaan hoef je niet te doen, en passen we desgewenst aan. Alles meedoen mag, maar niets moet.

20240307_FBFTraining-0493.jpg
20240307_FBFTraining-0530.jpg

Boks

 

Elke workout bestaat uit een gebalanceerde mix aan oefeningen. De rode draad door onze workouts zijn oefeningen uit de gevechtsporten. Tijdens onze sessies leert u basis stoot- en traptechnieken d.m.v. aerobe of HIIT oefeningen. Al onze oefeningen worden uitgevoerd met behulp van pads, stootkussens en bokszakken. Omdat veiligheid primeert zijn al onze oefeningen soft-contact. Bovendien vragen wij al onze FunBoksers om bokshandschoenen en scheenbeschermers te dragen. Wie eerder op zoek is naar een fullcontact gevechtsport verwijzen we graag door naar onze hoofdpagina. Niji Yama Dojo is in hoofde een Shinkyokushinkai karate school. Een traditionele Japanse fullcontact vorm van karate.

Fit

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het eeuwenoude cliché, maar tevens een waarheid als een koe. Jong en oud. Zetelfit of doorwinterde sporter. Iedereen is bij ons welkom, en iedereen kan bij ons mee. Nagenoeg al onze oefeningen kunnen op eigen intensiteit uitgevoerd worden. Dit maakt dat ook jij bij ons op je eigen tempo aan je conditie kan werken. Onze sessies verlopen telkens volgens een beproefd recept, toch is elke sessie anders van inhoud. We starten met een ritmische opwarming, en het mooie is dat u hiervoor absoluut geen danser hoeft te zijn. De workout bestaat uit een uitgekiende mix van aerobe, HIIT en tabata oefeningen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. We sluiten elke sessie af met een cooldown stretching. Dit alles wordt vakkundig omkaderd met gepaste beats en motiverende woorden.

20240307_FBFTraining-0638.jpg

Voel jij het ook kriebelen?

 

We verwelkomen je graag voor een gratis vrijblijvende proefles.

We werken met 10 beurten kaarten aan een democratische 5€ per beurt.

 

Waar?

 

Je vindt ons in het polyvalente gebouw naast het voetbalveld in het fortje van Merksem (ook te vinden in Google Maps).

 

Wat heb je nodig?

 

Een sportieve outfit, water en eventueel een handdoekje voor het zweten. Op onze matten wordt er blootvoets getraind. Bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn ter beschikking om te proberen. Daarna vragen we om hygiënische redenen om eigen bescherming aan te schaffen. Dit kan desgewenst via ons. Alle andere materialen die gebruikt worden om te trainen stellen wij gratis ter beschikking. Wij beschikken uiteraard over kleedkamers e.d.

Je kan contact met ons opnemen:
via Whatsapp (0496421942)
email: jessie.baldus@telenet.be of niji.yama.dojo@gmail.com

Voor sfeerbeelden kan je alvast een kijkje nemen op onze Instagram: funboksfit 

FB pagina: Fun Boks Fit

20240307_FBFTraining-0769.jpg
bottom of page